Så kan Göteborgsregionen (GR) stötta er

Alla har olika förutsättningar att arbeta med prao och andra aktiviteter där skola och arbetsliv samverkar. Därför skiljer sig detta arbete givetvis skolor emellan och mellan arbetsgivare. Om ni vill utveckla ert arbete (eller komma igång!) erbjuder GR allt från enklare kartläggningar till skräddarsydda processtöd.

Vi verkar för den långsiktiga kompetensförsörjningen i Göteborgsregionen, genom att hjälpa regionens kommuner, skolor, branscher och företag att skapa och kvalitetssäkra samverkansaktiviteter och utvecklingsprojekt där skola och arbetsliv samverkar.

Två elever tittar på dator

Stöd i verksamheten

När vi stöttar upp i er verksamhet skräddarsyr vi stöd och projekt utifrån era behov, ofta utifrån kunskap och processer i tidigare projekt. Vi kan exempelvis hjälpa er med:

  • Processtöd
  • Kartläggningar
  • Projektledning
  • Upplägg och planering av arbetslivsaktiviteter

Kontakta oss så berättar vi mer!

Johanna Redelius
Enhetschef, skola arbetsliv
070-874 22 68
www.goteborgsregionen.se/skolaarbetsliv

Praktikplatsen.se

Är du intresserad av att veta mer om praktikplatsen.se och har funderingar kring hur vi samverkar med andra kommuner och regioner?  Då är du välkommen att kontakta oss på Göteborgsregionen så berättar vi mer.  

Rasim Avdic 
Enhetschef, praktikplatsen.se 
031-335 51 03 

www.praktikplatsen.se

Om Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.